iPod issue w/S60 and iPhone 4s

Help, Advice, Owners' Discussion and DIY Tutorials for the groundbreaking new Volvo S60 (2011+), V60 and XC60.
tariqali
Posts: 1
Joined: Wed Oct 19, 2011 11:23 pm
Year and Model: S60, 2012
Location: Cleveland

iPod issue w/S60 and iPhone 4s

Postby tariqali » Wed Oct 19, 2011 11:31 pm

I have just upgraded to a new iPhone 4s from iPhone 3GS. when I plug my phone to the car via the USB port and select iPod from media, the iPod start playing with sound. Few minutes later, the sound disappear. When looking at the audio source in my iPhone, the audio source seems to be going through the bluetooth "My car" in the photo attached. I have to manually select "doc connector" from the audio source and few minutes later, it go back to bluetooth source.

Have anyone notice this issue with their new iPhone? anyone with iPhone 4s has been able to successfully use iPod with their S60?
photo-1.PNG

Thanks.

User avatar
jimmy57
Posts: 5189
Joined: Fri Nov 12, 2010 4:25 pm
Year and Model: 2004 V70R GT, et al
Location: Ponder Texas

Re: iPod issue w/S60 and iPhone 4s

Postby jimmy57 » Thu Oct 20, 2011 4:03 am

Have you consulted with your dealer? They are the only ones who can do software updates to the SENSUS audio equipment.

cleve33
Posts: 3
Joined: Mon Aug 05, 2013 12:20 am
Year and Model: 2009 S40
Location: Charlottesville, Virginia, USA

Re: iPod issue w/S60 and iPhone 4s

Postby cleve33 » Mon Dec 21, 2015 5:06 pm

Did you ever get this figured out? My (new to me) '12 S60 does exactly the same thing w/ my iPhone 5, although my phone works fine in other vehicles, and other model iPhones work fine in my car.


Return to “Volvo S60 Forum (2011+), V60 and XC60 Forum”

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 5 guests